Peki Nedir Bu Iqos Sigara?

 

Sigara Tiryakilerine Yeni Bir Alternatif: Iqos Sigara

 

Sigara içmek sizin için de vazgeçilmez bir alışkanlık ise bir yandan da onunn vücudunuza vereceği etkileri düşünerek endişeleniyorsunuz demektir. Sigaradan feragat etmeden bu olumsuz etkileri minimize etmenizin bir yolu var. Bu da Iqos sigaralardan geçiyor.



Peki Nedir Bu Iqos Sigara?

Tütün buharlaştırıcısı olarak işlev gören Iqos, elektrikle çalışan bir cihaz. Heats Steck yani tütün çubukları bu cihazda yakılmadan buharlaştırılıyor. Böylece IQos İluma kullanıcıların nikotin gereksinimini daha zararsız bir şekilde karşılamış oluyor.

Üstelik bu işlem zifir ve karbonmonoksit gibi maddeleri de %95’e varan oranda azaltıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından da zararlı bulunan elektronik sigaralar nikotini elde etmek için sıvı bileşenler ve kimyasallar kullanıyor. Halbuki IQos sigara böyle değil.

Ayrıca duman yerine buhar çıkardığı için oku bırakmıyor, üstünüze başınıza buhar sinmesi gibi bir durum da yaşamıyorsunuz. Tabii ki sigara külü diye bir şey de yok. Boğazınızda kötü bir his de meydana getirmiyor.

1 hafta kullandıktan sonra normal sigara içmeye çalışsanız size kesinlikle zevk vermeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Iqos Sigara Fiyatları

Görüldüğü gibi sigaranın zararlarından kaçınmak veya sigarayı bırakmak isteyen kişiler için Iqos kullanımı isabetli bir tercih. Peki bu alandaki ürün çeşitleri neler? Fiyatlar nasıl

Tüm Iqos cihazı modellerine, cihazı kullanabilmeniz için gerekli tütün çubuklarına ve diğer aksesuarlara, IQos fiyat seçeneklerine Dumandegilbuhar.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski